Rita & Designa

Att renovera ett badrum eller ett kök är ett ganska stort projekt - för många är det dessutom första gången de ska göra det. På Kakeldaxgruppen har vi två hjälpmedel för att planera och visualisera detta - Blueprint och Digitala Plattsättaren.

I Blueprint kan ni rita upp ett badrum eller kök efter era specifika mått i 3D-miljö. I detta verktyget finns en stor andel av vårt sortiment av kakel, klinker och mosaik tillgängligt i olika sättmönster. Det finns även stora möjligheter att anpassa vart dörrar, fönster och inredning ska sitta. Blueprint är således ett bra verktyg för att planera var och hur plattor och inredning kan placeras och hur de samspelar. När ni designat färdigt ert rum får ni en PDF-sammanställning som gör det både smidigt och solklart för er hantverkare hur ni vill ha ert badrum eller kök. Vi rekommenderar att ni tar en snabbtitt på vår introduktion till Blueprint innan ni börjar använda det!

Blueprint →

I Digitala Plattsättaren kan ni pröva att kakla upp ett badrum eller ett kök i en fotorealistisk 2D-miljö. Sortimentet är relativt begränsat i detta verktyget - men ni kan snabbt och enkelt testa och kombinera hur olika stilar och färger passar ihop. Digitala Plattsättaren är ett bra verktyg för att experimentera och få sig en visuell uppfattning.

Digitala Plattsättaren →

 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd