Lediga tjänster


 

MARKNADSANSVARIG

Om tjänsten
I rollen som Marknadsansvarig hos Kakeldaxgruppen kommer du ha ansvar för framtagande av grafiskt marknadsföringsmaterial för inspirationsmagasin, digitala annonser, DR, produktkampanjer, butiksskyltar, mässor och annat reklammaterial som våra butiker efterfrågar tillsammans med vår PR byrå. I tjänsten ingår även framtagning av marknadsbudget, planera arbetet så att tidplaner i marknadsplanen hålls och att regionerna och butikerna får nödvändig information i tid för sin egen planering. Tjänsten har även ansvar för att kommunikationen på hemsidan är uppdaterad, stötta försäljningsavdelningen med säljaktiviteter och ”go to market material” samt för kommunikation i olika sociala medier. Du kommer jobba i nära samarbete med vår inköpsavdelning och säljkåren.                    

Vi söker dig som
Gillar att jobba i ett litet team där din roll är bred och du är mer generalist än specialist. Din erfarenhet inom marknadsföring är bred och du känner dig trygg i rollen och är duktig på att använda IT-stöd som är relevanta för rollen. Du älskar att koordinera och behöver vara duktig på att driva inplanerade aktiviteter mer än att vara kreatör. Prestigelöshet är ett nyckelord då rollen innebär allt från att hantera leveranser av marknadsmaterial till butikerna till att ta fram en marknadsplan och planera/genomföra kommande aktiviteter. Har du jobbat med marknadsföring mot butik och/eller koncept både för B2C och B2B tror vi att du kan tillföra mycket!

Vad vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att jobba nära försäljning och utveckla marknadsmaterial i nära samarbete med andra kollegor inom koncernen Beijer Byggmaterial AB. Du kommer till en välordnad tillvaro med flera fungerande säljkanaler och många fina uppbyggda relationer. Du hittar oss i Hisings-Kärra (Göteborg) där vi har både butik, utställning och kontor men jobbar med butiker runt om i hela Sverige. Detta är en roll där möjlighet finns att utvecklas och växa inom koncernen!

Ansökan
Välkommen med din ansökan via www.jerrie.se senast den 3 januari. Om du är nyfiken på mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 072-333 88 26 eller karin.kvist [at] jerrie.se

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!


 

INKÖPARE

Om tjänsten
Som Inköpare hos Kakeldaxgruppen arbetar du dagligen med inköp och förhandlingar med leverantörer i hela Europa. Det innebär att bygga relationer med olika leverantörer, utvärdera och förhandla, samt tillse att produktsortimentet hela tiden uppdateras och förnyas efter behov. I rollen ingår även att sammanställa och kontrollera butikernas inköpsönskemål för en korrekt orderläggning hos leverantörerna. Du har ett gemensamt ansvar tillsammans med inköps- och produktansvarig för att produkterna köps in till rätt pris enligt de avtal som förhandlats fram på koncernnivå. 

  • Avtalsansvarig för utvalda leverantörer
  • Förhandla med leverantörer om priser och bonusavtal 
  • Utvärdera och utveckla befintliga och nya leverantörer av kakel och klinker samt angränsande produkter via Sortimentsrådet där beslut om alla nya produkter tas 
  • Köpa hem produkter efter behov baserat på efterfrågan och prognoser samt lagernivåer 
  • Ansvara för att lagerstyrning görs för att lagret skall motsvara aktuell försäljningstrend 
  • Gentemot leverantörer hantera reklamationer och klagomål, på ett professionellt sätt
  • Underhålla och kvalitetssäkra leverantörsuppgifter i aktuella system
  • I nära samarbete med försäljning utveckla framtidens produktsortiment och sälj-aktiviteter 

Vi söker dig som
Trivs i och har jobbat i byggbranschen några år och då i någon form av inköpsled. Har du även erfarenhet från logistik och lagerstyrning är det ett plus. Vi tror att din kunskap och dina idéer inom inköpsprocesser och förhandling kommer kunna tillföra oss mycket. Du tycker det är viktigt och roligt med många kontaktytor, både med butiker, leverantörer och kollegor och du trivs med att förhandla och alltid hitta bästa möjliga lösning för företaget. Då många kontakter sker med andra länder ser vi att du kan uttrycka dig på engelska i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, social och trivs i rollen att vara relationsbyggande både internt och extern och duktig på att kommunicera och lyssna in vad andra tycker. Vidare är du målmedveten, strukturerad och ödmjuk i din personlighet. En balans mellan driv och integritet är nyckeln till framgång i rollen.

Vad vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet till att jobba nära kunden och ta fram rätt produkter i samråd med försäljningsavdelning och kollegor inom koncernen Beijer Byggmaterial AB. Du kommer till en välordnad tillvaro och med många väl fungerande säljkanaler och många fina uppbyggda relationer. Du hittar oss i Hisings-Kärra (Göteborg) där vi både har butik, utställning och kontor men du kommer att arbete ihop md kollegor i hela Sverige. Detta är en roll där möjlighet finna att utvecklas och växa inom koncernen!

Ansökan
Välkommen med din ansökan via www.jerrie.se senast den 3 januari. Om du är nyfiken på mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 072-333 88 26 eller karin.kvist [at] jerrie.se

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!


 

Extrapersonal till Kakelcentralen Kalmar

Kakeldaxgruppen är en kakelkedja med 12 egna butiker från Mellansverige och neråt till Malmö, varav fyra i Stockholmsområdet samt ca 80 återförsäljare över hela landet. Vi arbetar med de ledande fabrikerna inom keramikens värld. Vi är ca 80 anställda och omsätter ca. 200 miljoner. Huvudkontor och Centrallager ligger i Göteborg. Våra varumärken är Stigs Kakel, Kakeldax och Kakelcentralen.

Vi söker nu butikssäljare för extraarbete helger och eventuellt kvällar till vår butik Kakelcentralen i Kalmar.

Som butikssäljare hos oss får du möjligheten att arbeta i en inspirerande miljö där du möter konsument likväl som proffsen i branschen. Vi levererar service, kompetens, kakel och klinker.
Därför förväntar vi oss att du med ditt engagemang hjälper kunden att komma till ett beslut som uppfyller krav, önskemål och lite till. För detta tror vi att du är ordningsam, har kännedom om produkten, branschen och har ett öga för färg och form. Truckkort är meriterande.

Vi söker dig som:
• Har stort säljfokus
• Har tidigare erfarenhet från retailvärlden
• Är lösningsorienterad och initiativtagande
• Har känsla för färg och form
• Kan arbeta både helger och kvällar
• Har gymnasial utbildning

Om du önskar mer information om tjänsten kontakta Niclas Gustafzon på telefon 0480-43 99 82.
Känner du dig manad att söka, skicka in din ansökan (CV och personligt brev) till niclas.gustafzon [at] kakeldaxgruppen.se
Ange ”KALMAR” i ämnesraden på mailet. Vi vill ha din ansökan snarast.


 

 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd