Proffs

För dig som plattsättare betyder det att vi vill finnas lite närmare din vardag där vi agerar som en naturlig partner som alltid har bruk, verktyg, plattor, ja allt du behöver för att göra ett proffsigt jobb. Du ska alltid uppleva att vi finns nära, hjälper dig i alla situationer, att vi bryr oss och alltid har fokus på dig som proffs. Tillsammans har vi ett gemensamt mål - att få en nöjd kund med ett slutresultat alla inblandade kan vara stolta över. Vilket i sin tur betyder att vi tillsammans genererar fler affärer och butiken blir en naturlig mötesplats mellan konsumenten och dig som proffs. Om du vill bli företagskund hos oss kan du ansöka om ett konto i våra proffsbutiker.

Kampanj - Arbetsbord Tile Master

Robust arbetsbord i ergonomisk arbetshöjd. Fällbara ben, bärhandtag och hjul för enkel transport. Nu endast 2799 kr exkl. moms (standardpris 3698 kr). Kampanjen gäller hela september.

Kampanj - PCI Zemtec® Outdoor

Hela 45 % rabatt på Zemtec® Outdoor, cementgolvavjämning för bostads- och kommersiella byggnader, under hela september månad!

Produkttips - Bostik Foiltac 1C

Foiltac 1C är ett smidigt 1-komponentslim för montering av Bostiks tätskiktsfolie, tätskiktsremsa, rörmanschetter, inner- och ytterhörn.

 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd