Introduktion till Blueprint

Spark Blueprint är ett ritverktyg för att planera och visualisera ditt badrumsprojekt. Att rita upp rummet rätar ut frågetecken kring placering av möbler, val av ytmaterial, etc. Det besvarar frågor som: ”Kommer vi få plats med en 90-kommod?”, ”Hur blir det med en mosaikpelare i duschen?". Blueprint är lätt att använda och det går fort att rita upp badrummet. Förutom vårt breda kakelsortiment, innehåller Blueprint även badrumsmöbler och inredning från Svedbergs, Vedum, Nordhem, Tapwell, INR och Macro. Väl inne i ritverktyget är det tre saker att göra:

  1. Rita upp rummet, dörr och fönster efter sina mått.
  2. Välj plattor och inredning.
  3. Placera ut valda produkter!

När ni är färdig kan ni skapa en PDF-sammanställning med bilder, materialåtgång, prisberäkning och ritningar för er hantverkare. 

OBS! Att Blueprint för tillfället potentiellt kan beräkna överdrivet mycket extra spill. Vi brukar räkna på 5-15% spill beroende på hur rummet ser ut och hur stora plattorna är (risk för mer spill ju större plattorna är). För att komma igång med Blueprint rekommenderar vi att ni tittar igenom filmen nedan!

* Blueprint är anpassat till att användas på en desktop-dator och fungerar endast till webbläsarna Google Chrome och Mozilla Firefox.

 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd