Mängdrabatt!

Att handla kakel gör de flesta inte särskilt många gånger i sitt liv. Idag finns det ett oerhört stort utbud av kakel och inredning till badrum och kök. Det kan både vara svårt att bestämma vilken stil man gillar och tidsmässigt få ihop planeringen av renoveringen. Vi på Kakeldaxgruppen förstår detta och vi tror även på bra affärer för alla. Därav erbjuder vi mängdrabatt i vår webbshop. Ha valfriheten - dygnet runt, året runt - att välja från vårt breda sortiment till ett bra pris helt enkelt!

Så här fungerar mängdrabatten: 

  • För varje tusenlapp ni handlar mellan 5.000 - 20.000 kr får ni 1% mängdrabatt på Kakel & Klinker och Fog & Silikon.
    Det vill säga från 5% ända upp till 20% rabatt.
  • För varje tusenlapp ni handlar mellan 10.000 - 20.000 kr får ni 0,5% mängdrabatt Badrumsinredning och Köksinredning.
    Det vill säga från 5% upp till 10% rabatt.
  • Mängdrabatten kombinerar summan av alla produkter i er varukorg och gör ett automatiskt avdrag motsvarande den rabattsats ni uppnått.
  • Ni kan exempelvis handla kakel för 15.000 kr och badrumsinredning för 5.000 kr för att uppnå 20% rabatt på kaklet och 10% rabatt på badrumsinredningen.
  • Ni kan exempelvis handla mosaik för 6.000kr och köksinredning för 4.000 kr för att uppnå 10% rabatt på mosaiken och 5% rabatt på köksinredningen. Se tabellen nedan!

Mängdrabatt tabell

OBS! Mängdrabatten gäller inte för aktuella kampanjvaror och fyndvaror samt ett fåtal extremt prispressade produkter (på dessa står det inget om mängdrabatt vid priset).

 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd