Utförsäljning Villeroy & Boch


Vi erbjuder 35% rabatt på Creative System 4.0 från Villeroy & Boch i vår webbshop och våra butiker. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker hos fabriken. Läs och se mer nedan!

CREATIVE SYSTEM 4.0 - En inspiration för alla sinnen.
Kollektionen innehåller trettio naturliga och tilltalande färger i fem samordnade tonskalor från både varma och kalla paletter. Det diskreta kolfibermönstret, som är mer framträdande i de starkare kulörerna, skapar ett intressant lyster samtidigt som ljus- och skuggeffekterna blir återhållsamma. Den breda färgpalletten och 20x60 cm formatet ger utrymme för en mängd olika kombinationer av antingen harmoniskt skalade färger eller mer kontrasterade färgmixar. Givetvis kan varje färg även sättas enskilt för att skapa enhetliga ytor.

CERAMIC PLUS - En ren glädje.
Alla plattor i Creative Systems 4.0 är efterbehandlade med Ceramic Plus som är en innovation från Villeroy & Boch. Denna permanenta behandling gör plattorna smuts- och vattenavvisande genom att droppar formas som omedelbart rinner av och tar med sig smutsen. Förutom egenskapen av att plattorna blir lättskötta gör Ceramic Plus plattorna mer hållbara, reptåliga, hygieniska och okänsliga mot syror och alkalier.

 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd