Plattsättare

Lite närmare.
För dig som plattsättare betyder det att vi vill finnas lite närmare din vardag där vi agerar som en naturlig partner och alltid har bruk, plattor, ja allt du behöver för att göra ett proffsigt jobb. Du ska alltid uppleva att vi finns nära, hjälper dig i alla situationer, vi bryr oss, vi har fokus på dig som proffs. Tillsammans har vi ett gemensamt mål. Att få en nöjd kund med ett slutresultat alla inblandade kan vara stolta över. Vilket i sin tur betyder att vi tillsammans genererar fler affärer  och butiken blir en naturlig mötesplats mellan konsumenten och dig som proffs.

Mycket proffsigare.
Det betyder att vi fokuserar på att underlätta och ge service till dig som plattsättare, samtidigt som vi finns på plats med sortiment, bruk mm för att alltid kunna leverera på rätt sätt i rätt tid. Och att butiken blir en naturlig mötesplats mellan proffs och konsument. Även den personliga relationen med dig som plattsättare ska upplevas lite proffsigare, vi stöttar dig med bra utställningar och exponeringar, samt Digitala plattsättaren som underlättar valet för dina kunder.

Vi förstår dig.
​Vi har förståelsen att allt kan hända och händer i ett pågående projekt. Om du står med gummistövlarna mitt i flytspacklet och inser att materialet inte kommer att räcka så finns vi lite närmre för att se till att du kan fortsätta ditt arbete och materialet blir skickat till dig, denna tjänst finns endast ett samtal bort i någon av våra 11 butiker. Besök din närmaste butik eller ring oss gärna på 0200 - 22 55 45!

Kontakta någon av våra säljare:

Region öst
Robert Falk
Telefon: 0707 - 78 41 27
E-post: robert.falk [at] kakeldaxgruppen.se

Niklas Lindvall
Telefon: 0708 - 51 15 30
E-post: niklas.lindvall [at] kakeldaxgruppen.se

Region väst
Mats Lundin
Telefon: 0705 - 57 02 06
E-post: mats.lundin [at] kakeldaxgruppen.se

Edvin Sjöberg
Telefon: 0703 - 96 02 15
E-post: edvin.sjoberg [at] kakeldaxgruppen.se

Region syd
Andreas Croon (Malmö)
Telefon: 0706 - 86 88 90
E-post: andreas.croon [at] kakeldaxgruppen.se

Linda Lavraki (Småland)
Telefon: 0720 - 92 04 19
E-post: linda.lavraki [at] kakeldaxgruppen.se

 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd