LO Construction

Maskingatan 12
60223 Norrköping
Tel: 011-13 86 80
Öppettider: Konsumentbutik:
måndag 09:00 - 18:00
tisdag 09:00 - 18:00
onsdag 09:00 - 18:00
torsdag 09:00 - 18:00
fredag 09:00 - 18:00
lördag 10:00 - 15:00
söndag Stängt

LO Construction AB är ett företag som kan erbjuda dig en stor bredd av bygg- och renoveringstjänster. Vi är specialicerade på att erbjuda privatpersoner och företag totalentrepenad inom byggnation. Vi har ett stabilt samarbete med behöriga hantverkare, vi kan därför åta oss både mindre och större entrepenader. När du anlitar oss behöver du endast ha en kontaktperson för hela ditt projekt, sedan sköter vi resten. Vi jobbar alltid för en effektiv byggtid, där vi ser till att uppfylla dina krav på hög kvalité. Vi ser att vi lyckas då många av våra kunder väljer att komma tillbaka när de vill utföra ännu en byggnation eller renovering.

Vi utför: ombyggnationer, badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, fasadrenoveringar, takomläggning, fönsterbyten samt markarbeten.

I vår kakelbutik börjar resan mot att skapa ditt nya badrum. Vår styrka är att vi kan leverera en helhet och tar ansvar för hela renoveringen. För att lyckas med det har vi bra samarbetspartners med behörighet att utföra el- och VVS-arbeten. I vår totalentrepenad ingår ett kostnadsfritt hembesök för att kunna planera just din renovering utifrån dina förutsättningar. Du får sedan en specificerad offert med kostnader för allt som har med renoveringen att göra, och utifrån de val du gjort. En renovering tar ca. tio arbetsdagar men tiden kan variera beroende på förutsättningarna på platsen.

 

 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd