Kampanj v.42–47

Nya trendiga kakelserier

Just nu får du upp till 30 % rabatt på utvalda kakelnyheter från våra leverantörer Marazzi, Casalgrande Padana, Geotiles, Gambini och Rako. I erbjudandet finns plattor i olika format och stilar för att passa alla hem och rum. Välj mellan allt från mindre plattor i klassiska storlekar till storformat upp till hela 118x278 cm. Storformaten gör sig bra i badrum där mönstren kan komma till sin fulla rätt eller som stänkskydd i köket, där de stora storlekarna gör det lättare att hålla rent på grund av färre fogar. Ett riktigt imponerande intryck blir det också om plattorna läggs på golvet i hall och vardagsrum – eller varför inte genomgående i hela huset i kombination med härlig golvvärme?

Kampanjen pågår från 12 oktober till 22 november i våra butiker och i vår webbshop.

 Blanka Marazzi Lume livar upp vilket rum som helst. Finns i sex nyanser och kan sättas såväl horisontellt som lodrätt.

 Stilren marmor i klassiskt vitt – det är ett av många alternativ i Casalgrande Padanas serie Marmoker. På bilden ser vi Titan White. Marmoker innehåller även plattor i svart, brunt, grått, grönt och rött.

 Den blanka betonglooken i Geotiles serie Regent ger en trendig och stilren look.

Hemisphere från Gambini består av plattor med metallisk look i varma och kalla nyanser.

Stilrent golv med Rako Quarzit. Den matta ytan ger ett lugnt intryck och plattan finns i fem härliga nyanser.

Träklinker ger ett slitstarkt golv som står emot repor från leksaker, hundklor eller möbler som dras fram och tillbaka. Här ser vi Vero från Marazzi.
 

 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd