Kampanj v.40–43

Gör fint ute

Just nu får du 25 % rabatt på alla 20 mm tjocka, frostsäkra uteplattor. 20 mm plattor kan användas på såväl altanen och uteplatsen som i växthuset eller uterummet. Eller varför inte på balkongen? Passa på att göra klart den nya uteplatsen i höst eller slå till på din favoritplatta nu för att vara redo inför vårens fixande.

Att plattorna är extra tjocka gör det möjligt att på ett enkelt sätt lägga dem på såväl grus som gräs, sand eller gjuten platta. De kan även läggas på justerbara fötter. Mer information om hur läggning av plattorna går till finns här.

Oavsett vilken look du föredrar finns det en serie för dig. Utbudet innehåller tåliga och naturtrogna plattor inspirerade av marmor, sten, betong, trä och terrazzo.

Kampanjen pågår 28 september till 25 oktober i våra butiker och i vår webbshop.

Marmor på uteplatsen – varför inte? Välj motsvarande serie för inomhusbruk för att skapa en snygg övergång mellan ute och inne. Här ser vi Marazzi Allmarble Travertino.

Här ser vi hur Villeroy & Boch-serien My Earth använts både i grus och för att klä in en trappa och sittyta. Snyggt och genomtänkt!


Med inspiration från cement har Emilceramica skapat serien Be-Square som skapar en stilren yta.

Välj hållbar och underhållsfri träklinker till uteplatsen. Här ser vi Marazzi Treverkmade i nyansen Fume.

En riktigt livfull och härlig yta som piggar upp – det får du med Marazzis terrazzo-inspirerade serie Ceppo di Gre som kommer i fyra nyanser, i bilden ser vi Greige.
 

 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd