Kampanj v.39-42

Dusch, blandare, bad och handdukstork

Nu får du upp till 25 % rabatt på utvalda produkter inom dusch, bad och blandare. När höstrusket och vintermörkret står inför dörren kan en uppdatering av badrummet vara en värmande ljuspunkt. Hur låter det inte att stänga dörrarna bakom regn och kyla för att ta ett värmande bad eller en skön dusch? Eller varför inte helt enkelt pigga upp vardagsbestyren med nya detaljer i badrummet. Kanske med en handdukstork ger torra och varma handdukar som håller sig fräscha längre. Kampanjen pågår från 21 september till och med 18 oktober. Duschlösningar från Macro Design och INR, handukstorkar och badkar från Nordhem samt blandare från Tapwell, Strand och Adora ingår i erbjudandet.

Miljöbild från badrum med duschhörna till vänster och vägghängd badrumsmöbel och spegel till höger. Duschhörnan har mattsvart spröjsMed Empire från Macro Design kan du skapa dramatik och kontrast i ditt badrum. Stomme och spröjs finns i både svart och vitt.

Men sin välvda form och dubbla rygglutning gör Aspholmen från Nordhem badet till en avslappnade njutning.

Handdukstorken Rosendals vertikala utformande gör den enkel att placera i små badrum. Handdukarna torkar snabbt med hjälp av värmen i kombination med god luftcirkulation.

Använd duschväggarna LINC Angel från INR för att skapa ett luftigt intryck. Här ses de tillsammans med takduschen Mist och duschförvaringen Pile.

Tvättställsblandarna från Strand kommer i såväl klassisk som modern och retro stil och det finns både rundade och raka former att välja mellan. Här ser vi Strand Haga (HA-2001). Strand har även duschblandare i olika utföranden.

I våra butiker finns utställningar som även visar blandare från Tapwell och Adora

 

 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd