Kampanj v.18–21

Industriellt med cement och metall

Kontraster är något som många människor dras till. Mörka färger på golv och väggar passar utmärkt tillsammans med exempelvis en ljusare inredning. Tänk dig råa material som cement ihop med mjuka fluffiga handdukar i ett badrum. En modern industriell look är helt klart här för att stanna!

Ett alternativ till faktisk cement är granitkeramik med samma utseende som det klassiska materialet. Granitkeramikplattor är slitstarka och ger inte bara en personlig touch i hemmet, de är även lättskötta när det kommer till städning och underhåll. Visste du att våra cementliknande plattor kommer i flera utföranden? Det finns både mörka kulörer och ljusa färger med inslag av pudrig rosa och värmande gult. Ett annat utseende som gör sig bra inom ramarna för den industriella looken är metalliska plattor, vilket också finns i hållbar och underhållsfri granitkeramik.

Från den 1 maj fram till den 28 maj har vi 30 % rabatt på kakel och klinker med cement- och metall-look. Varmt välkommen att kika in hos oss, antingen i någon av våra butiker eller i vår webbshop, för att ta del av kampanjen!

Ett exempel på hur ljus inredning harmoniserar med mörka golv och väggar från serien Cementum.

När Marazzi Memento kombineras med stora fönster och hög takhöjd blir den industriella stilen verkligen framträdande.

Här har varma träslag kombinerats med industriella plattor med cement-look för en varm känsla.

Den här plattan från Be-square Concrete är ljus och utgör en behaglig bas.

Metallinspirerade Hemisphere kommer i sex utföranden, bland annat Steel som vi ser ovan.
 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd