Kampanj v.14–17

En naturnära känsla med kalksten-& granit

Det är ingen hemlighet att långa promenader ute i naturen lockar fram rofyllda känslor både i kropp och knopp. Det är därför inte så konstigt att många väljer just naturmaterial för att kunna njuta av samma harmoniska känslor även i hemmet.

För att sudda ut gränsen för vad som är utomhus och vad som är inomhus är granitkeramik med utseende från granit eller kalksten ett utmärkt val. Det är både ett slitstarkt material och kommer i flera neutrala nyanser som ger ett lugnt intryck. Varför inte låta dig inspireras av den skandinaviska stilrena looken i Asgard Chateaux. Eller kanske drömma dig bort till den italienska kusten med en varm korallskimrande och stenliknande platta från Caracter?

Från den 3 april till och med 30 april har vi upp till 30 % rabatt på de flesta serier i vårt utbud med utseende av granit och kalksten. Varmt välkommen att besöka någon av våra butiker eller vår webbshop för att se mer och ta del av erbjudandet!

Marazzi Caracter är inte bara vacker att se på, granitenkeramiken har även en antibakteriell förmåga som eliminerar upp till 99,9 % av bakterier och skadliga mikroorganismer.
Granitkeramikserien Asgard ger ett sobert och stilrent intryck, som här i det öppna köket.
Cross Bronzo mörkbruna plattor är extremt slitstarka, och passar lika bra inomhus som utomhus.
Med Petra Grigia kan du få till en riktigt mysig spa-känsla!
 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd