Kampanj v.12–13

Stilren inredning

Form eller funktion – både och såklart! Det finns en uppsjö av badrumsmöbler i olika format, färger och med olika typer av förvaringslösningar. Oavsett om ditt badrum kräver en kompakt kommod eller har plats även för ett högskåp finns det många alternativ att välja bland. Samma sak gäller tvättställsblandare där utbudet innehåller allt från runda till skarpare former, och såväl klassisk krom som exempelvis mattsvart och mässing. Allt för att det ska finns något för din stil. I många fall kan du också matcha din blandare med handdukstorken – allt för ett enhetligt uttryck!

Mellan den 20 mars och 2 april får du 20 % rabatt på badrumsmöbler från Macro, Vedum, Svedbergs och INR, tvättställsblandare från Tapwell, Strand Stainless och Adora, samt handdukstorkar från Nordhem och INR. Erbjudandet gäller endast i våra fysiska butiker, men nedan visas ett urval av de produkter som finns hos våra leverantörer.

Naturmaterial som trä ger badrummet en härlig värme och tyngd. Här Macro Crown i nya utförandet brun ask.
Med Air Wood skapar du din egen ikoniska badrumsmöbel, genom att välja fanér, bänkskiva och tillval efter dina egna behov. Air Wood finns i 11 färdiga kombinationer men kan också kombineras fritt utifrån delar i bredderna 40, 60 och 80 – upp till 240 cm.
Strands blandare Stockholm STO 2002 har minst sagt markerade former.
De böljande formerna och klassiska vreden ger Tapwells blandare Classic VLV065 en gammaldags känsla – på ett bra sätt!
Den smidiga och platseffektiva handdukstorken Bow kommer från INR och finns i flera färgkombinationer. Att handduken hänger luftigt bidrar till att den torkar snabbare än om den vore vikt.
Tjolöholm är en av många handdukstorkar vi hittar hos Nordhem. Just denna modell har både vertikala och horisontella rör, som torkar handduken på olika sätt – vertikala rör torkar snabbt och horisontella ger genomvarma handdukar.
 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd