Inspiration industriell metall

En avskalad stil kan komma till uttryck på flera sätt. Ett alternativ är den lite ruffa industriella stilen. Den innebär en återhållsam bas som är lätt att komplettera och matcha. Stilen passar alla rum och kan varieras i oändlighet med detaljer. Men låt oss utgå från grunden – plattorna!

När det kommer till metall behöver det inte begränsas till inredning och tillbehör – det finns flera kakelserier med snygg metall-look som livar upp vilket rum som helst. Resultatet blir stiligt oavsett om det blir matt järnlook för ett enhetligt badrum, blank koppar som stänkskydd i köket eller silvergrått golv i vardagsrummet. Den industriella stilen kan även mjukas upp med personliga inslag och detaljer. Både metall och betong är till exempel väldigt snyggt tillsammans med gröna växter. Även textilier som handdukar, kuddar och filtar bidrar till en ombonad känsla.

I köket kombineras de metalliska plattorna gärna med öppen förvaring, till exempel hyllor istället för skåp med luckor. På så sätt kan väl valda maskiner och tillbehör synas, samtidigt som de blir lätta att komma åt. Här kan även plattorna matchas snyggt med annan inredning och köksredskap, som exempelvis en köksblandare i koppar, krom eller mattsvart. Låt dig inspireras av videos och bildspelet av metalliska-plattor nedan!

Hemisphere från Gambini

 

Steeltech från Casalgrande Padana

 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd