Inspiration industriell betong

En avskalad stil kan komma till uttryck på flera sätt. Ett alternativ är den lite ruffa industriella stilen. Den innebär en återhållsam bas som är lätt att komplettera och matcha. Stilen passar alla rum och kan varieras i oändlighet med detaljer. Men låt oss utgå från grunden – plattorna!

Som bas i den industriella stilen gillar vi råa material och uttryck, gärna betong och metall. Plattor med betonglook finns i både ljusa och mörka nyanser och ger en lugn och behaglig känsla på både golv och vägg i badrum. Den industriella stilen kan även mjukas upp med personliga inslag och detaljer. Både betong och metall är till exempel väldigt snyggt tillsammans med gröna växter. Även textilier som handdukar, kuddar och filtar bidrar till en ombonad känsla.

I köket kombineras de industriella plattorna gärna med öppen förvaring, till exempel hyllor istället för skåp med luckor. På så sätt kan väl valda maskiner och tillbehör synas, samtidigt som de blir lätta att komma åt. Här gör sig betong riktigt snyggt med koppar, mässing, trä eller mattsvart. Låt dig inspireras av videos och bildspelet av betong-plattor nedan!

Cemento från Casalgrande Padana

 

Memento från Marazzi

 

Välkommen till någon av våra butiker: Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen - Med tillhörande Proffsbutiker

PriceRunner Köpskydd